Van bőven választék. Néhány népszerűt belinkelek, ingyeneseket és fizetősöket is. Pontosan minden ingyenes szolgáltatásnak van fizetős csomagja, az ingyenes mindenhol korlátozott, lényegében a prémium verzió "reklámja". Ettől függetlenül alapszintű használatra megfelel.
Ami kedvező árban van: [link]
Ez ingyen havi 10 Gb adatforgalmat ad. A fizetős verzió havi 2 dollártól érhető el (Build A Plan), itt 1 dollárért kiválasztható egy tetszőleges prémium ország (pl. Magyar szerver), további 1 dollárért pedig korlátlan adatforgalmat lehet venni. A korlátlan adatforgalom minden szerverükre érvényes (de külön be kell pipálni), így a 2 dollárért tényleg elég jó szolgáltatást adnak.
Hosszabb távon előfizetve ez is elég jó árban van: [link]
Van havi, éves, három éves és életre-szóló csomagjuk, az utóbbi most akciós. Én az életre-szóló csomagot választottam (ha hosszú távra tervezel, ez éri meg a legjobban). Egy hetes ingyenes próbaverziót kínálnak, ezzel rendelés előtt kockázatmentesen lehet tesztelni.
Ez a szolgáltatás szó szerint megszégyeníti a drágább társait, mert elég nagy hálózattal rendelkeznek, és a sebességre sincs panasz.
Népszerű szolgáltatás még a Proton VPN: [link]
Sajnos épp a napokban szűnt meg a Basic csomag, ez gyakorlatilag felér egy áremeléssel. Így most havi fizetéssel 9,99 euró vagy dollár a plus csomag (a pénznem módosítható). Éves és kétéves fizetéssel jelentős kedvezményt adnak rá.
De ezt nem a prémium szolgáltatás miatt linkeltem be, hanem mert nekik van a legjobb ingyenes VPN-jük. Ezzel három ország (Hollandia, USA és Japán) szerverei érhetőek el, jelenleg kb. 170 ingyenes szerverük van (ami nem kevés), továbbá korlátlan adatforgalmat adnak. Hozzánk a Holland szerver van a legközelebb, a sebessége közepes, én a választott szervertől függően 200 Mbit/s átlagot mértem. Ha valaki nem szeretne vagy nem tud VPN-re fizetni, a korlátlan adatforgalom és magas szintű adatvédelem miatt ez egy erősen ajánlott szolgáltatás.
Ez Magyar VPN szolgáltatás, saját klienssel. Az áraik elég kedvezőek a külföldi szolgáltatókhoz képest, és mivel Magyar, ezért több hazai szerverrel rendelkeznek.
Van ingyenes csomag is, ami havi 3 Gb adatforgalmat tartalmaz.
További népszerű VPN-ek a teljeség igénye nélkül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!