Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Teszik a felhő hasonlóan...

Kiralykutya kérdése:

Teszik a felhő hasonlóan virtuális bér számítógép?

Figyelt kérdés
Tehát veszek egy nagyon olcsó gépet ami semmire sem jó és belépek vele ebbe ahol fogad egy win8 win10 vagy bármi és ez nagyon erős gép amit csak úgy használok mintha teamvieverrel lépnék be az én számítógépembe?
2022. máj. 10. 07:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%
#20: Vigyázz, mert téged is letrolloz. :D
2022. máj. 10. 15:26
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem én. Ez a troll definíciója....
2022. máj. 10. 15:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a "kérdést" akkor az lenne, hogy te tudsz-e bérelni egy erősebb gépet, valamilyen felhőszolgáltatáson keresztül, amit te tudsz használni egy gyengébb eszközről, a TeamViewer-hez hasonlóan.

Ha ez a kérdés akkor a válaszom:

1. Elméletben lehetséges, de nagyon sok korlátjai vannak.

a) Késleltetés. Ha a kapcsolat lassú, használhatatlanná válik a távoli gép.

b) Ár. Ez hosszútávon nem kifizetődő, drága, mert nem gyakori ennek alkalmazása.

Ezek a szolgáltatásokat nem arra találták ki, hogy valaki dolgozzon/szórakozzon vele; hanem inkább, hogy fejlesztők kipróbálhassák a szoftverjeiket minél több hardver konfigurációm (legalább is én úgy tudom, hogy ez a leggyakoribb).

2. Ha dolgozni tervezel rajta, az adatok nincsenek biztonságban. Szerintem ez magától értetődő.

Ha más a kérdés/pontosabb válasz kell, fogalmazd meg újra a kérdést, és írd le mire kell a gép.

2022. máj. 13. 18:40
 24/24 A kérdező kommentje:
Értetted mi a kérdés
2022. máj. 13. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!