Mi a különbség a qbittorrentv4.3.5 és a utorrent2.2.1- között?
10+ év technológiai fejlettség, mivel a 2.2.1 körülbelül 2011-2012 körül jelent meg, a másik kliens pedig csak pár hetes. A Windows XP is remek rendszer volt a maga idejében, mégsem használjuk már, mert elavult és biztonsági kockázatot jelentenek a be nem foltozott hibái. Ugyanez igaz a két programra is.
Nem mellékesen a két program felülete és használata közötti különbség elenyésző, így az nem lehet visszatartó indok, hogy egy ismeretlen programot meg kell tanulni kezelni.
Én is mindenhol ezt olvasom.
Úgyhogy feltraktam a bittorentet az utorrent helyett, aztán amikor kikapcsoltam a gépet este még elvolt negyed órácskát amíg eljutott odáig hogy kikapcsolt. Úgyhogy ment vissza az utorrent.
Annál csak az a lényeg, hogy van egy "helper" exe benne ami tulajdonképpen egy - hát, nem tudom mi, talán bányászprogram lehet.
Ettől el kell venni a jogot mindenkitől hogy se felül ne írhassa (ha letörlöd visszarakja) se el ne tudja indítani. Úgy jól működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!