Van ilyen program?
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy van-e olyan program(letölthető és nem online konvertáló) amivel HTML képfájlokat át lehet konvertálni JPEG/PNG formátumba?
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
A HTML egy, a weboldalak szerkezetét (és szöveges tartalmát, az egyéb erőforrások elérhetőségét) leíró szöveges állomány, nem képfájl.
Ha PNG-be vagy JPG-be akarsz bármilyen más képformátumból konvertálni, arra ott vannak a képnézegető alkalmazások - mint például:
* Irfanview ( [link] )
* XnView ( [link] )
vagy képszerkesztő programmal - mint például:
* Gimp ( [link] )
Tudom. WebP formátumú, HTML dokumentum kiterjesztésű kép. Amikor mappában vagyok firefox html dokumentum-nak mutatja, ha megnyitom és próbálom a képet lementeni akkor írja hogy WebP-ként tudom lementeni. Ezt a formátumot szeretném Jpeg/Png-re modosítani. Hogy ne mindig a böngészőt kelljen minden egyes képnél megnyitni hanem simán a windows alapértelmezett képmegjelenítőjében tudjak lapozgatni köztük.
Bocsánat ha valamit pontatlanul írtam, csak nem értek az ilyesmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!