Virtualbox hoz van valami telepítés nélkül futattható Linux verzió, magyar nyelvű? 32 bites
Köszi,
eddig 2 -őt néztem amit telepíteni kéne de a fekete képernyőn túl tovább nem jutottam :D
Igazából annyi lenne a lényeg hogy egy ftp szerver egy mysql és a egy játék parancssoros szerver verziója fusson rajta teszt jeleggel..
Milyen hoszt gépen/rendszeren lenne? Miért lenne lényeges a 32 bites architektúra?
"Igazából annyi lenne a lényeg hogy egy ftp szerver egy mysql és a egy játék parancssoros szerver verziója fusson rajta teszt jeleggel.."
Mivel szerverről lenne szó, annak nem kell grafikus felület se.
Szimpla, nem live Debian netinst kiadásban (vagy Ubuntu server), a Virtualboxban adsz neki pár - mondjuk 4 GiB - dinamikus méretű merevlemezt, abszolút minimum feltelepíted, majd szépen, apt segítségével feltelepíted az FTP-szerverhez, MySQL-adatbázisszerverhez szükséges csomagokat és a játék parancssoros szerver verzióját letöltöd wget/curl segítségével.
Köszi.
Virtuális gépen lenne: Virtualbox 5.2 (Tudom régi, de frissebbnél a virtuális windows-zaim nem tökéletesek)
Ott a új gép felvételekor a operációs rendszernél lehet választani Windows Linux alatta van, hogy verzió ott az összesnél felvan tüntetve, hogy csak 32 bites lehet.
Még egyszer kérdem: milyen gépre/rendszerre van telepítve a Virtualbox?
"Virtualbox 5.2"
Az nagyon régi (2017-es!).
"(Tudom régi, de frissebbnél a virtuális windows-zaim nem tökéletesek)"
Mi az, hogy nem tökéletesek?
9 vagyok továbbá nem értem a Windows alapból rendelkezik Linux subsystemmel tehátnnem értem hogy a virtualbox pontosan mit csinál ebben a képletben mert egy rendszeren amin fut a Linux teszek egy rendszert mely futtatni tudja azt ami eleve működik
Kaosz ez így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!