SAP-ot hogy tudom Mac-re letölteni?
teszel windowst a mac-re és arra teszed a sap-ot
inteles macre nativan felmegy a win, m1-esre meg paralells
"Egyetemen tanulom gazdasagi infon"
Oszt egy szoftvert nem tud telepíteni és itt kérdezi, mert még a tanárai is dilettánsak hozzá...
A minisztériumba tőteléknek jó alapanyag.
"nem informatikusnak készülök"
Ezen jót nevettem. Tehát, akkor minek neked telefon és laptop? Ha nem informatikusnak készülsz, minek használod az informatikai eszközöket? Csak úgy kérdezem.
"A gazdasági informatikus nagy erénye, hogy olyan szakemberről van szó, aki egyaránt átlátja a gazdasági és az informatikai folyamatokat is, ezáltal gyakorlatias szemlélettel tud segíteni a folyamatok menedzselésében."
5-6 voltam. Ott a válasz az 5-ben.
2020 elején még intel procikkal adták ki az Airt, 2020 végén meg már M1-el. Ennek megfelelően keress rá hogyan kell. (bal felül alma menü -› A Mac névjegye)
https://www.youtube.com/watch?v=uztUwhd7kkM
Biztos az mondod, hogy mekkora bunkók vannak a gyakoin, pedig csak értetlenek vagyunk, hogy egy egyetemista hogy lehet ennyire magatehetetlen. :D
Ha bölcsész lennél az legalább megmagyarázná valamennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!