Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SAP-ot hogy tudom Mac-re...

Cilike2 kérdése:

SAP-ot hogy tudom Mac-re letölteni?

Figyelt kérdés
Kérlek aki tudna segíteni, hogy hogyan milyen oldalakról vagy lépésekben tudnám letölteni a sap-ot a 2020as Macbook Air laptomora az ne tartsa magában.

2022. ápr. 21. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És mit szeretnél vele?
2022. ápr. 21. 22:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Egyetemen tanulom gazdasagi infon belul, szóval gyakorlás céljából szeretném telepíteni
2022. ápr. 22. 00:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Google: SAP install macOS
2022. ápr. 22. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2022. ápr. 22. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:

teszel windowst a mac-re és arra teszed a sap-ot

inteles macre nativan felmegy a win, m1-esre meg paralells

2022. ápr. 22. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

"Egyetemen tanulom gazdasagi infon"

Oszt egy szoftvert nem tud telepíteni és itt kérdezi, mert még a tanárai is dilettánsak hozzá...

A minisztériumba tőteléknek jó alapanyag.

2022. ápr. 22. 09:16
 7/12 A kérdező kommentje:
6/6 nem informatikusnak keszulok:) ha nem tudsz ertelmes hozzaszolast irni akkor nem kell ide irni es tartsd meg magadnak azt amit senki nem kerdezett. koszi
2022. ápr. 22. 10:41
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

"nem informatikusnak készülök"

Ezen jót nevettem. Tehát, akkor minek neked telefon és laptop? Ha nem informatikusnak készülsz, minek használod az informatikai eszközöket? Csak úgy kérdezem.

2022. ápr. 22. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"A gazdasági informatikus nagy erénye, hogy olyan szakemberről van szó, aki egyaránt átlátja a gazdasági és az informatikai folyamatokat is, ezáltal gyakorlatias szemlélettel tud segíteni a folyamatok menedzselésében."

5-6 voltam. Ott a válasz az 5-ben.

2020 elején még intel procikkal adták ki az Airt, 2020 végén meg már M1-el. Ennek megfelelően keress rá hogyan kell. (bal felül alma menü -› A Mac névjegye)

https://www.youtube.com/watch?v=uztUwhd7kkM

[link]

[link]

Biztos az mondod, hogy mekkora bunkók vannak a gyakoin, pedig csak értetlenek vagyunk, hogy egy egyetemista hogy lehet ennyire magatehetetlen. :D

Ha bölcsész lennél az legalább megmagyarázná valamennyire...

2022. ápr. 22. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
#8: Ennyire kretén csak nem lehetsz.
2022. ápr. 22. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!