Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van 1 letöltött alkalmazásom...

Van 1 letöltött alkalmazásom amit régen töltöttem le, azóta újra raktam a gépet és előtte csináltam 1 másolatot róla? (lent)

Figyelt kérdés
nincs valami amivel megtudom nézni hogy honnan töltöttem le? Tehát volt pl asd a neve és utána asd masolata lett. És most nem tudom elinditani mert csak a parancsikon van meg.

2022. ápr. 20. 15:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha újratelepíted a számitó gépet, és minden partcellát törölsz telepitésnél, akkor az teljesen el van veszve. Ha szerencséd van, a böngésződben ahol letöltötted nyomra tudsz taláni akár előzményekben, vagy letöltésekben.

Sajnos egy alkalmazáshoz nem elég egy .exe (azaz egy alkalmazás futtató) hanem kell az összes fő, és mellákfájl.

2022. ápr. 20. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!