Másolni akarok egy fájlt egyik vinyóról a másikra vagy a gépre de ezt a hibakódot írja ki néhány esetben. Hiba 0x800700DF. Mi az oka és hogy tudom megszűntetni?
Ezt találtam a microsoft honlapon.
"Hiba 0x800700DF: A fájlméret túllépi az engedélyezett és nem menthető korlátot. Próbálja meg újból a Mégse műveletet. A probléma oka. Ez a probléma azért fordul elő, mert a Windows XP SP2 szervizcsomagban bevezetett biztonsági módosítás hatással van a WebDAV -átirányításra. Ez a biztonsági módosítás ..."
De basszus nekem win11 van és ha tovább olvasom akkor ír vistáról is meg win8 ról. Ha nagy a file miért engedi letölteni. Egyébként az eredeti fájlt sem tudom megnyitni. Hogyan tudom ezt megszüntetni?
Milyen merevlemezek? Mind a kettő a gépbe (a gép milyen típusú - főként az alaplap kérdéses)?
Milyen fájlrendszer van a merevlemezeken (ugye nem FAT32)? Mekkora állományokat másolnál át (ugye nem 4 GiB-nál nagyobbakat)?
Bár az említett hibakód:
tényleg a hálózati fájlmegosztás biztonsági korlátjára utal, viszont ebben a helyzetben nem ennek kéne felállnia.
Ami viszont gyanús:
* "Ha nagy a file miért engedi letölteni." - honnan, hova, hogyan, mit töltesz le?
* "Egyébként az eredeti fájlt sem tudom megnyitni." - mármint a letöltött állományt? A külső NTFS fájlrendszerű meghajtóról? Milyen hibaüzenetet ad vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!