Hogyan tudok fizetni Transcash-el online?
Figyelt kérdés
Egy szolgáltatás kapcsán, melyet egy külföldi személy nyújt, azt írta nekem, hogy csak így tudok neki fizetni, mert kerüli a készpénzt. Ezt írta: “In Euro and by Transcash online you will buy to give me when we see each other. After receiving the purchase information you will give me when we see each other it's simple.” Viszont rákerestem neten és nem értem, sose használtam ezt, hogy most mit jelent. Láttam olyan, hogy ilyen Transcash kártyát lehet venni 20, 70 és 100 euróért. De azt írta nekem, hogy online lehet és egyszerű. Több oldalt is láttam. Egy com és egy francia fr végű oldalt is. Elakadtam, hogy most melyik oldalról van szó és mit kell tennem, tudna valaki segíteni, hogy hogy lehet Transcash-el online fizetni személyes találkozásnál? És hogy érti azt, hogy vennem kell Transcasht?2022. ápr. 13. 07:03
1/1 anonim válasza:
Szia, engem is ezzel vertek át hogy ott küldjek pénzt mikor küldtem volna a pénzt utána le tiltott az illető, ki az illető neve? Ne dőlj be ha ezzel próbálkoznak hogy így utalj pénzt. Ne küldj így sose semmit sem. Mert átverés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!