Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az a PowerReg Scheduler.exe?

Mi az a PowerReg Scheduler.exe?

Figyelt kérdés

Letiltottam, mert a neten vírusnak titulálták, de van aki szerint biztonságos, nos én eddig nem vettem észre a gépemen ezt a dolgot, hiába futattam többszöri vírusirtást..

Windows újrarakás után, a fényerő nem müködött, és képtelen vayok állítani a fényerőt, rengeteg yt videót néztem, és próbálgattam, köztük hogy frissítsek drivereket meg ilyesmit, megcsináltam, de egyik se hozta helyre a fénybeállítást, gondolkoztam hogyha alapra állítom a gépet akkor talán, de TALÁN, visszrakná az eredeti drivereket, és talána cpu se futna 100%on a roblox vagy a spore esetleg bármilyen kis játék miatt, még ha megnyitom a operát akkor is 100%on fut, ha bezárom, akkor ismét normálisan fut, nem tudom mi történt a gépemmel (lehet én basztam el a driver frissitésekkel vagy nem tudom) de visszaakarom kapni mikor még jó volt és a lol meg a sims3-4 is elfutott rajta, megoldja ezt a alaphelyreállítás?

2022. ápr. 12. 14:29
 1/7 Shaddark ***** válasza:

Állítsd vissza alapra.

A drivereket a gyártó(k) oldaláról töltsd le és telepítsd fel.

(Ne használj univerzális programot erre, kézzel csináld)

És jó lesz.

2022. ápr. 12. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Hol tudom megnézni milyen fajta driverek kellennek e gépemhez? Ha megszakadna a net miközben újrarakja magát a gép akkor rest in peace lesz a gépemnek?
2022. ápr. 12. 15:07
 3/7 Shaddark ***** válasza:

Hát felrakhatsz egy aida64 programot, az ki írja mik vannak benne.

ha ez egy laptop akkor egy helyen minden meg lesz.

ha egy gép akkor az alaplapod gyártójánál keress rá a típusára. Pl asus ma71x akkor felmész az asus honlapjára és rákeresel az ma71x-re.

vagy beírod a google-be.

Nem. Ha megszakad folytatja ha visszajön. Amúgy meg először letölt és ha lejött csak aztán telepít.

2022. ápr. 12. 15:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Laptopról van szó, akkor nyugodt szívvel tudom este helyreállítani, remélem minden helyre jön. Szóval ha laptopom van akkor mindent magától helyrerak és nem kell nekem semmit sem csinálnom, csak várnom igaz?
2022. ápr. 12. 15:20
 5/7 Shaddark ***** válasza:

Igen.

A végén a driver frissítés kell arra is, de azt egy helyről meg tudod oldani. A laptop gyártójánál a típusára keress rá.

2022. ápr. 12. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:

System Model: VivoBook 15_ASUS Laptop X540MA_X540MA

Processor: Intel(R) Celeron(R) N4100 CPU @ 1.10GHz (4 CPUs), ~1.1GHz

Ebből meglehet állapítani hogy milyen típusú driver kéne nekem, és mindenképp kötelező ráfrissíteni?

2022. ápr. 12. 15:35
 7/7 Shaddark ***** válasza:

Parancsolj.

[link]

2022. ápr. 12. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!