Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Voicemeeter Banana-ban tökélet...

Voicemeeter Banana-ban tökéletesen szólnak a mély hangok, de Potato-ban nem, pedig pontosan ugyan az minden beállítás. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég óta használtam a Voicemeeter Banana-t, és nagyon meg vagyok vele elégedve, mert a szinte használhatatlan hangkártyámmal is csodákat tesz. Nagyon kényelmes, de ahogy folyamatosan fejlesztgettem a gépet, már most nem férek el benne, így áttértem a nagytesójára, a Potato-ra. Mindent pontosan beállítottam ugyan úgy, ahogy volt korábban is, de feltűnt, hogy az 5.1-es hangzásból nagyon hiányzik nekem a mély hang. Már hetek óta kutatom, hogy van-e erre bármi megoldás, de a Voicemeeter fórumra nem tudok bejutni, hogy ott érdeklődjek, máshol meg nem találtam értelmes választ.

Találkozott már valaki hasonló jelenséggel, esetleg ha jobban ért hozzá, tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm.

2022. ápr. 9. 16:59
 1/1 A kérdező kommentje:
Nem érkezett válasz de közben nagy nehezen rájöttem a probláma forrására, ami nem más volt, mint a hangkártyám. Mivel már volt hely, hozzáadtam a Voicemeeterhez a hangkártya mikrofon bemenetét, és vonalbemenetét is, és gyakorlatilag ez okozta a problémát. Azt már korábban is tudtam, hogy a kártyába ha mikrofont és/avgy más line eszközt csatlakoztatok, akkor nem működik a térhatás, beleértve a mély hangokat is, de azt nem gondoltam volna, hogy ez is beleszólhat ebbe. Ezúton is óva intek mindenkit Approx márkájú kártya vásárlásától, mert nyűg csak használni, Biztos vagyok benne, hogy egy minőségi(pl SoundBlaster) kártyával nincsenek ilyen gondok, legalábbis remélem. A Voicemeeter Supportot pedig ha valaki szeretné elérni, Discordon hatékonyabb, én is ott kaptam segítséget.
2022. ápr. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!