Szerintetek érdemes windows 7-et használni 2022-ben?
Figyelt kérdés
a windows 10 rendszert annyira nem szeretem, azért érdekelne hogy baj ha windows 7et akarok használni? Tudom hogy a támogatás már rég lejárt a windows 7re de sokan még xp-t is használnak.2022. ápr. 7. 16:39
11/12 MolotovPunk válasza:
Amíg böngészők és vírusirtók is frissülnek rá, addig még lehet használni. 2023-ig Win7-re frissülnek még böngészők. Nekem másik gépemen van eredeti Win7-es, de mai napig jól működik.
12/12 anonim válasza:
Én most kértem új Compaq gépet hetessel. Vírusírtóval és AdBlock-kal szerintem is rendben van. Nem hetes miatt ment tönkre a Dell gépem, 18-ban palira vett egy cég és a gép konkrétan nem bírta el a hetes.
Bár 24-ig már megfontolom a Linuxot, csak sajnos nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!