Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik játék lehetett ez?

Melyik játék lehetett ez?

Figyelt kérdés

Nem sokra emlékszem belőle, mert kb. 15 évvel ezelőtt játszottam vele utoljára. Annyira emlékszem, hogy egy deszkás játék, ahol városban lehetett deszkázni, viszont az elején ki kellett ugratni valahonnan, át egy kerítésen, hogy lehessen a városban gördeszkázni. Voltak deszkás pályák is benne, illetve ha a karakter elesett, vagy felállt, és lehetett tovább menni, vagy elesett és a föld véres lett, és akkor újra kellett kezdeni.

Olyan 2005-2007 környékén volt meg ez a játék de sajnos a nevére már nem emlékszem, és kerestem már mindenhol.

2022. ápr. 3. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
esetleg tony hawk pro skater?
2022. ápr. 3. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Néztem belőle gameplayt, de nem rémlik egyik része sem belőle, bár több van a pro skaterből.
2022. ápr. 3. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Úú, nem a böngészős játékra gondolsz? Én nagyon sokat játszottam vele régen, imádtam, azt hiszem "3D Street Skating" a címe.
2022. ápr. 3. 21:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem ez cd-s volt, de köszi, ment a zöld kéz :D
2022. ápr. 4. 09:16
 5/5 anonim válasza:
szerintem a tony hawks underground 1 vagy 2 lesz az amire te gondolsz.
2022. ápr. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!