YouTube Vanced alternatíva?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam egy párat (newpipe, skytube) viszont bejelentkezni nem lehet ezekbe a gmailos fiókkal. Nem is találtam olyat aminél írják hogy google fiókkal be lehetne jelentkezni.
Akkor ha a régi dolgokat meg akarom tartani (előzmények stb) akkor marad pl a firefox + ublock origin? Jelenleg nincs külön alkalmazás?
2022. ápr. 2. 17:27
11/14 anonim válasza:
YouTube revanced.
Kicsit még funkciószegény, de jó lesz az idővel.
De a lényeges dolgok már benne vannak: Megy a háttérben, nincsenek benne reklámok, és ez a lényeg!
12/14 galaxy01 válasza:
Nekem az említett verzió most állt meg. Nem indul el videó. Frisebb verziót kér a youtube.
13/14 anonim válasza:
Már a Revanced? Az sem egy mágia hogy felteszed egyszer és a végtelenségig működni fog, az is kap frissítéseket. Legfrissebb verzió 18.38.44, de én még "ósdi" (értsd pár hete frissítettem) 18.23.35-öt használom, és hibátlanul működik.
14/14 galaxy01 válasza:
Nem. Sima Vanced eddig volt jó. Revancedet én most tesztelem. Először 10 percenként bezáródott. A microG mélyalvásban volt, bekapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!