CS:GO-nál érdemes megvenni a Prime-ot?
Múlt hónapban 3 barátommal elkezdtünk játszani az alap verzióval. Egyikünknek sem volt rangunk. 2 órán át toltunk, a legjobb eredmény amit el tudtunk érni, hogy az egyik körben ki tudtunk szedni 2 embert. Nyerni egy sem tudtunk. Sokszor falon keresztül lelőttek, illetve csomószor hiába lőttünk AWP-vel fejre, nem haltak bele. Több körben az ellenfelekről megtudtuk, hogy Nova 3-ban voltak meg egyszer voltak kalások is.
Kérdésem, hogy ha megvesszük a Prime-ot, akkor ezek a hibák megszűnnek? Végre nekünk megfelelő erősségű ellenfeleket fog majd bedobni, illetve a játék hibák is eltűnnek?
Ezek nem hibák. Friss játékosként amíg nincs rangod, a rendszer nem tud hová besorolni, ezért nagyobb szintű játékosok ellen kell meccseket játszani. Ami jobb is, mert minél jobbakat győztök le, annál nagyobb szintre kerültök.
A prime azon segít, hogy kevesebb csalóval találkozzatok, feltételezve azt, hogy aki hajlandó fizetni a játékért az már komolyabban veszi. Az ingyenes ezért játszhatatlan a sok 10 éves gyerektől. Az ellen nem fog semmit csinálni, hogy néha X ezer órás játékosok ellen kell játszanotok, és nektek semmilyen rutinotok nincs még a játék mechanikában, pályaismeretben stb. Nem azért rossz az eredményetek mert a játék "nem működik", hanem mert nem ismeritek a működését.
Én nem találkoztam vele, de nem mondom, hogy nincs. Esetleg a lopott profilokkal lehetnek fent Primeban, mert a csalók sem hülyék, megvenni nem fogják azért, hogy utána bannolva legyenek. A lopott fiókok viszont korlátozottan állnak rendelkezésre és elég hamar végleges tiltásra kerülnek. Tudom, mert én is így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!