Régebbi laptopra Windows 10 vagy Linux?
A régebbi egy elég relatív szó. Egy HP ProBook 6570b-ről van szó. Ami van benne:
Intel® Core™ i5-3210M CPU @ 2.50GHz × 4
Intel® HD Graphics 4000 (IVB GT2)
320 gb HDD
8 gb DDR3 RAM
Ha Linuxot ajánlotok, akkor egyáltalán melyiket telepítsem? Olyanom még sosem volt. Meg egyáltalán mit bírna el ez a lapos?
Az asztali gépemen játszani szoktam, azon sajnos nem tudom megkerülni a Win 10-et. Egyenlőre arra van írva minden.
Egyenlőre tetszik az Ubuntu, viszont teljesen más világ. Most nem azt mondom, hogy a parancssorban kell csinálni mindent, de ahogy nézem a YouTubeos tutorial videókat, hát... csak lesek. Mintha a DOS meg a Windows keverve lenne, de ehhez én eléggé laikus vagyok.
A Mintről is sok jót olvastam.
#9 Mióta ingyenes?
A Windows sose volt és nem is lesz ingyenes, amit te ingyenesnek hiszel az csak a 30 napos próbaverzió, ha az eltelik gyakorlatilag semmit se tudsz rajta csinálni mert az áruházon kívül nem telepíthetsz, a beállításaidat zárolja és a telefonos sync meg nem jó.
Nem feltétlen kell azt egyébként törni, a jó regkulcsok módosításával törés nélkül "aktiválható".
Olvastam valami olyasmit, hogy Win 7-es licensszel még mindig fel lehet ingyen updatelni, illetve van vmi parancssoros megoldás, amivel szintén szabadon használhatod telepítés után. Meg gondolom még vannak más mutyi módszerek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!