CoD MW2-ben hogy lehet előhívni a console-t?
Figyelt kérdés
FPS korlátot akarom levenni és IP alapján felmenni egy szerverre, hogy csinálhatnám meg.2010. szept. 14. 14:35
1/7 anonim válasza:
a 0 ával ,de ha nem jon elo a opciokba tán a game setingsben be kel kapcsolni consol engedélyezését
2/7 anonim válasza:
fps hez beirod ezt /cg_drawFPS 1 mutatni fogja az aktuális fpsed utána pedig ezt /com_maxfps 200 akor 200 ig engedi az fpsed de ha mást irsz be akor más medig de bizonyos szerokon nem ajánlatos nagyra teni mert kidom ijyen 125 re rakd
4/7 anonim válasza:
multiban nem lehet fps huszarkodni -.-
5/7 anonim válasza:
sorry oszekevertem a modrn warfareval a simával igaz az elözök a 2 ben nem lehet még a crackeltben sem:)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem "fpshuszárkodni" akarok, (nem is tudnék) csak kiváncsi voltam mennyi fpsem lenne. Xfire meg csak a korlátig mutatja.
2010. szept. 15. 17:30
7/7 anonim válasza:
én az mw2 ben nem találtam olyant hogy game opciók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!