Spotify előfizetés mennyire éri meg szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 10:38
2/7 anonim válasza:
Ha nem lenne semmi pénzem, és nagyon rossz helyzetbe kerülnék, az lenne az utolsó amiről lemondanék... ;)
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon megéri, főleg hogy még mindig van rá diákkedvezményem valami furcsa oknál fogva, pedig 5 éve végeztem 😂
4/7 anonim válasza:
Nekem 100%-ban, allandoan zenet hallgatok, munkahelyen, ut kozben, akarja a banat kozben a reklamokat hallgatni + a korlatozasok sem kellenek, hogy nem tudok skippelni, valasztani vagy mik voltak. Sok-sok eve elofizeto vagyok. 99%-ban fent van minden zene, amit hallgatnek, neha van 1-1 szam, amit nem talalok meg.
5/7 anonim válasza:
Nekem megéri, mert crypto.com kártyával kvázi ingyenes, ahogy a Netflix is.
6/7 anonim válasza:
Szerintem teljes mértékben megéri.
7/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha csak kell egy reklámmentes zene streaming jó. De ha körbe nézel bármi más szolgáltató kicsit de olcsóbb. A Spoty az egyetlen, aminek a a havi díja euróban van ergo 2000 Ft körül van. Míg a Deezer 1649 Ft, a tidal 1499 Ft és Hi-Fi minőség mindkettő. A YouTube Music vagy PRemium is hasonló árban van és a YT is reklámmentes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!