Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mp4 filmből hogy lehet a...

Mp4 filmből hogy lehet a felíratot kivágni,törölni?

Figyelt kérdés
Átkonvertáltam egy gyári dvd filmet a Format factory segítségével mp4-be. A film szinkronos de a feliratot is benne hagyta. Kikapcsolni nem tudom.Van olyan program amivel úgymond el tudom a feliratot távolitani,ki tudom vágni?

2022. márc. 17. 04:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ráégette volna a feliratot? Akkor max. fekete téglalapot tudsz tenni a helyére hogy ne lásd. De ha nem ez történt, hanem rendesen csak odatette a feliratot a film mellé (az mp4 konténerbe), akkor kizárt hogy ne tudd kikapcsolni.
2022. márc. 17. 05:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha rá van égetve akkor max kitakarni. Ha hozzá vam rendelve akkor be lehet állítani. Nyilván mindem lejátszón máshogy kell eljutni a kikapcsolásig.
2022. márc. 17. 06:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Úgy nézz ki konvertálás során ráégette a feliratot mert a lejátszókon nem lehet kikapcsolni. Erre nem számítottam.

Na erre kéne valami program amivel eltüntetem.A Format factory CUT funkcióval az egész film alját tudom csak kivágni,az úgy nem vmi faja.

A Delogo funkció meg kiradírozza de az is baromi ronda lett :D

Egyenlőre fejvakarás

2022. márc. 17. 06:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Vagy megpróbálom még egyszer átkonvertálni. Van benne olyan funkció a kimeneti beállításokban hogy lehet változtatni a felirat tipust.

Ez most automatikusban volt de lehet állítani olyanra hogy nincs.

Ha ez volta hiba akkor grrrr:D Majd megírom mire jutottam hátha valakit érdekel.Mindenesetre köszi a válaszokat

2022. márc. 17. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem szarakodnék a ráégetett felirat eltüntetésével, ha egyszer az újrakonvertálásra is van lehetőséged. De még anélkül sem tenném, inkább legyen ott a felirat mint fekete doboz.
2022. márc. 17. 08:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen igazad van. A fekete dobozos elég csúf lenne. De most megy a film újrakonvertálása. Bízok benne hogy így jó lesz
2022. márc. 17. 08:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Nos így is rajta maradt a felírat hogy átállítottam.

Egyenlőre passzolom.

2022. márc. 17. 09:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Most még olyat megpróbálok hogy a hangot angolra állítom és marad a felirat :D
2022. márc. 17. 09:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!