Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Késik a hang az egész PC-n,...

Késik a hang az egész PC-n, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Max fél másodpercet,(játékok, videók, filmek, stb) vagy még annyit sem, de elég zavaró. A Boom3D programot tettem elsődleges hangeszközzé, ezzel jelentkezik a probléma. Azért tettem fel ezt a programot, mert a gyári Realtek HD Audiobol hiányoznak funkciók, finomhangolások valamiért, ami a régi gépemnél teljesen elérhetőek voltak. Új gépet vettem, és ott a gyári realtek driver nagyon sematizált felületet ad. A boom3d-val pedig nagyon szép hangzást lehet kihozni a hangcuccból, finomhangolni(több hasonló programot is próbáltam,de azokkal nem lehet olyan jól finomhangolni), de ennél késik a hang. Ha nem ezt használom, akkor minden rendben van, de akkor meg nincs olyan szép mély stb. hangzás, mert a realtekből eltűntek ezek a funkciók.

2022. márc. 15. 22:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, ezt elfelejtettem, ha pl. újraindítom a gépet, vagy közvetlen bekapcsolás után tökéletes. valahogy idővel elkezdi a fenti problémát, úgy h nem állítgatok semmit, csak netezek, v ilyesmi, és egyszer csak észlelem h már megint nem jó.
2022. márc. 15. 22:24
 2/4 Robivosi ***** válasza:

Ezt az ingyenes progit próbáltad már?

[link]

2022. márc. 16. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak ekvalizer kell, akkor equalizer apo lesz a megoldás. Annyi, hogy bele kell nézni a súgójába.
2022. márc. 16. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Elkezdtem gépelni az általad beírt programot, ezt a boomot (nem használok amúgy ilyeneket), és egyből hozzátette, hogy "sound delay", azaz "hang késlekedés", szóval lehet, hogy vagy a program verzió okozhat ilyet bizonyos gépeken és frissíteni kellene, amint lehet, vagy esetlegesen ezzel a géppel valahogy nem teljesen kompatibilis, és emiatt kellene váltani másra.

Itt valaki kb. ugyanezt a problémát amúgy leírta:

[link]

Ezt írták amúgy, hogy valakinek megoldja, de nem mindenkinek: In the official thread of the Logitech forum, reseting the UE Boom by holding the minus button and power on for approx. 10 seconds, fixed the issue for some people

Elnézve az elkeseredett kommenteket (nem olvastam azért végig), szerintem ha nincs update, érdemesebb lenne váltani.

2022. márc. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!