Új gép, és windows újratelepítés után a HD Audio Manager funkciói eltűntek, más lett! mi lehet az oka?
Amióta új gépem van, nekem is máshogy néz ki, ha arra a régi felületre gondolsz, amire most én is, na azt szerintem el lehet felejteni. Nekem is zavaros, hogy végül mit is csináltam, hogy visszakapjam a funkciókat, az is lehet, hogy a Win10 magától telepítette fel. Nekem most így néz ki (lentebb linkelve), és bár nem olyan, mint az előző, de én minden olyan funkciót elérek benne, amit előzőleg is. Azt hiszem a tanulság az Win10 esetében új géppel, hogy mikor feltelepült a Win, akkor először is alaposan nézd át, hogy mire van szükséged manuálisan. Lehet, hogy maga az audio driver pont az a kényes része, amivel többet ártasz azzal, ha manuálisan próbálod telepíteni. Értelemszerűen, az NVIDIA drivert most is manuálisan telepítem, meg esetleg opcionálisan egy AMD chipset drivert, ha kedvem tartja. Nekem konkrétan a képen is látható hangszínszabályzó miatt van rá szükségem, mert enélkül nagyon pocsék minőségűnek tűnik a fülesem, és a Win10 hangbeállításainál én sem találom sehol ezeket az extra funkciókat, amik emlékeim szerint régebbi gépemen még megvoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!