Miért csinálja ezt a hang, miért ekkor és mi rá a megoldás?
Sziasztok.
Szoktam csinálni hosszabb beszélgetős videókat youtubera.
2 alkalommal jelent meg az a hiba, hogy elkezd összecsúszni a hang és olyan mint ha belevágnánk folyamatosan egymás szavába, mert valamelyik hang később kerül lejátszásra vagy nem tudom.
Miért furcsa?
Discordon veszünk fel mindent, ugyan azzal a programmal.
Van, hogy 1 óránál hosszabb videónak semmi baja, viszont van olyan amikor a videó második felében, így összecsúszik a hang.
https://www.youtube.com/watch?v=AUbgUOO4bVc
Ez a példavideó rá. Itt az elején teljesen rendben megy, a végén meg olyan, mint ha folyamatosan egymás szavába vágnánk, mert késik a hang vagy nem tudom.
De nem értem, mert ha a Discord a hibás, akkor oké, csinálom máshol.
De nem minden videónál van ilyen.
Oké, a hosszúság a gond, de van más hosszú videó ahol nincs ilyen.
Akkor a mikrofon nem jó, de ugyan az a mikrofon van a jó vidóekban és a rosszakban. Teljesen randomnak érzem az egészet. Ráadásul ez olyan dolog, hogy átlag embernek, utómunkával kijavíthatatlan ez a hiba.
Abban sem vagyok biztos, értitek mit szeretnék, de ha valaki még megoldást is tud, azt nagyon adnám. Köszi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!