Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tölt be a Windows, lehet...

Nem tölt be a Windows, lehet ezzel valamit csinálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Miután bekapcsolom a gépemet elkezd be tölteni, megjelenik a logó kb fél percig aztán eltűnik és már csak az a kis karika tölt. Mit lehetne ezzel kezdeni?
2022. márc. 7. 00:22
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

1. Biztos elegendő időt vársz a betöltésre? Ha valamiért hibásan állt le és tölt a kis karika, azt ki kellene várni.

2. Próbáltad már csökkentett módban indítani?

2022. márc. 7. 00:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Meddig vársz vele? Akár egy frissítés után is lehet több a betöltési idő,végig kell várni,ha meg ez kivárhatatlanul sok, akkor ott vagy valami programmal van gáz vagy valami sérült a rendszerben, esetleg elromlott a winyo.
2022. márc. 7. 06:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Délután 6-tól hajnal fél 2 ig vártam..:(
2022. márc. 7. 07:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Es amikor először próbáltam akkor be kapcsolt, a Microsoft Edge be próbáltam be lépni de nem nyitotta meg, es valami hibát írt többször is. Utána feldobott egy ablakot (valami szöveggel de mar nem nagyon emlekszem hogy mi volt) es volt 2 lehetőség hogy újra indítás most es újra indítás kesobb. Ra mentem hogy újra indítás most, es az óta van ez a probléma (remelem érthetően irtam le)
2022. márc. 7. 07:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Formázás és újratelepítés a megoldás. Utána első dolgod legyen kikapcsolni az update-et (valószínűleg most is egy frissítés tette tönkre a rendszert), az Edge-et pedig csak addig használd, amíg letöltesz vele egy használható böngészőt!
2022. márc. 7. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen érthető, hogy kiír valamit, de nem tudod mit meg azóta van ez meg Microsoft Edge, stb. Mindenesetre újra kell telepíteni.
2022. márc. 7. 08:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Én azért egy csökkentett módban történő elindítást kipróbálnék újratelepítés előtt:

[link]

És aztán - ha elindul - ezzel az eljárással lehetővé tenném a programok eltávolításának lehetőségét:

[link]

Letörölném a legutóbb feltelepített programot és reménykednék, hogy megoldódik. Vagy visszaállíthatod egy korábbi mentési pontra, ha van olyanod.

2022. márc. 7. 08:31
 8/8 Shaddark ***** válasza:

Én egy hdsentiellel is átnézném azt a gépet ha megjavítottad.

A Windows update nem csinál ilyet, ez inkább update közbeni írás hibának tűnik.

Amúgy hibajavító konzol parancs sor

Indítsd pen drive-ról a gépet hozzá.

chkdsk c: /f

Vagy amin van az aktuális rendszer,

wmic logicaldisk get name

tudod lekérdezni.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

majd

SFC /scannow

2022. márc. 7. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!