Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PDF dokumentumot hogyan tudok...

PDF dokumentumot hogyan tudok úgy elmenteni, hogy a szöveget ne másolhassák ki belőle?

Figyelt kérdés

#pdf #pdf dokumentum lementés #könyv lementés #pdf másolás tiltás #pdf vízjelezés #könyv magyarországon
2022. márc. 5. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, ha szöveg helyett képeket teszel bele, de ezt nem ajánlanám.

A kulcsszavak alapján másolásvédelmet szeretnél, sajnos ha valaki egyszer megvásárolja a PDF fájlt, utána már tovább küldheti, függetlenül attól, hogy milyen típusú tartalom van benne.

A leghatékonyabb módszer, hogy időnként megpróbálod te magad is letölteni a saját könyvedet és ha valahol megtalálod, értesíted az oldalt vagy a hatóságok segítségét kéred. Érdemes levédetni a könyvet.

De ne aggódj, így is sokan megfogják venni, ha valóban jó könyv. Nem mindenki tölti le.

2022. márc. 5. 10:34
 2/6 Szirty ***** válasza:
100%

Sehogy.

Megnehezíteni lehet, de lehetetlenné tenni nem.

2022. márc. 5. 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm a segítségeteket! :)
2022. márc. 5. 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Sikerült úgy megoldani, hogy a canva oldaláról magas minőségben minden lapot png-ben leszedtem, csak ez viszonylag nagy méretű volt, közel 60mb, utána egy netes converterrel pdf-et csináltam belőle, és a minősége szerintem minimálisan változott csak, de ugyanúgy éles. Így akkor hátha nem tudják kimásolni.

Igazából nem is attól félek, hogy megosztják, hanem hogy a szövegét egy konkurens weboldal egy az egyben átveszi, de így azért több munkába telhet nekik :D Nagyon köszönöm!

2022. márc. 5. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Igen, de ha nagyobb kijelzőn szeretnékl levetíteni esetleg, akkor romlani fog a minőség. Ha pedig valaki nagyon szeretné lemásolni a szöveget, nem kell sokat tennie érte: [link]

(Ez az oldal a feltöltött képen látható szövegből másolható szöveget készít. Elég sok ilyen van, OCR-nek hívják.)

2022. márc. 5. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem már, ezt azért sajnálattal hallom :( Köszönöm szépen a sok segítséget! :)
2022. márc. 5. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!