PDF dokumentumot hogyan tudok úgy elmenteni, hogy a szöveget ne másolhassák ki belőle?
Úgy, ha szöveg helyett képeket teszel bele, de ezt nem ajánlanám.
A kulcsszavak alapján másolásvédelmet szeretnél, sajnos ha valaki egyszer megvásárolja a PDF fájlt, utána már tovább küldheti, függetlenül attól, hogy milyen típusú tartalom van benne.
A leghatékonyabb módszer, hogy időnként megpróbálod te magad is letölteni a saját könyvedet és ha valahol megtalálod, értesíted az oldalt vagy a hatóságok segítségét kéred. Érdemes levédetni a könyvet.
De ne aggódj, így is sokan megfogják venni, ha valóban jó könyv. Nem mindenki tölti le.
Sehogy.
Megnehezíteni lehet, de lehetetlenné tenni nem.
Sikerült úgy megoldani, hogy a canva oldaláról magas minőségben minden lapot png-ben leszedtem, csak ez viszonylag nagy méretű volt, közel 60mb, utána egy netes converterrel pdf-et csináltam belőle, és a minősége szerintem minimálisan változott csak, de ugyanúgy éles. Így akkor hátha nem tudják kimásolni.
Igazából nem is attól félek, hogy megosztják, hanem hogy a szövegét egy konkurens weboldal egy az egyben átveszi, de így azért több munkába telhet nekik :D Nagyon köszönöm!
#1 vagyok.
Igen, de ha nagyobb kijelzőn szeretnékl levetíteni esetleg, akkor romlani fog a minőség. Ha pedig valaki nagyon szeretné lemásolni a szöveget, nem kell sokat tennie érte: [link]
(Ez az oldal a feltöltött képen látható szövegből másolható szöveget készít. Elég sok ilyen van, OCR-nek hívják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!