Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ehhez a géphez szerintetek...

Ehhez a géphez szerintetek már minden programot eredetiben vásároljak meg?

Figyelt kérdés

[link]

Magyarul ne töltsek le semmit sem?

2022. márc. 3. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez neked szíve joga eldönteni. Hidd el én is támogatnám egyes programok vásárlásával, nálam például a coreldraw az ilyen, hogy megvenném ha nem kerülne majdnem 300e forintba úgy hogy nem üzleti célra használom hanem csak saját magam részére tervezek matricákat benne.
2022. márc. 3. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:
igazából attól félek, hogy ha bármilyen letöltött verziójú programot használok, akkor elront valamit ennél a nagy értékű gépnél.
2022. márc. 3. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező: Ez a Te döntésed, de egy használt - az EU-n belül szabadon használható - Windows 10 licence a Hardveraprón kb. kevesebb mint 10000 Ft. Ez a gép árának kevesebb mint 1 %-a - annyit csak megér.

#1: "csak saját magam részére tervezek matricákat benne": Javaslom figyelmedbe az Inkscape ( [link] ) nevű ingyenes, nyílt forrású, multiplatform vektorgrafikai programot - egy próbát megér.

2022. márc. 3. 14:41
 4/7 Dongaben ***** válasza:
Így kellene minden géphez... A 60 E Ft-os fapadoshoz is. :) Csak baromi drágák a szoftverek a "földi halandők"-nak. Így néhányat "torrentezünk". Ha van rá kereted, akkor vedd meg eredetiben.
2022. márc. 3. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

A szoftverrmek nem fogják hardveresen elrontani a gépet.

Az pedig alap hogy megkéred a boltot hogy tegyék rá a wint meg pár programot,mindent eredetiben.egy ilyen értékű gépnél ez alap.

2022. márc. 3. 14:53
 6/7 fukapapa27 ***** válasza:

Nem akarok rosszmájú lenni de aki majd 1,5 milláért vesz laptopot szerintem akkor szoftverekre is van rá való!

De amúgy ahogy a többiek is feljebb írták szíved jogod eldönteni, hogy mit is szeretnél de ha letöltöd a szoftvert semmi nem ront el a gépeden hardveresen én személy szerint úgy töltöm le az összeset és jelenleg nem vettem észre, hogy baj lenne belőle! :)

2022. márc. 3. 15:30
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha ugy ertetted az osszes uj AAA jatekot amivel jatszanal...

tobbe is kerulhetnek mint a gep ha egyszerre akarod mindet

viszont regi jatekokkal jatszani

ellenben ilyen gepnel felmerul aznhogy munkara is lesz

ott meg joval tobb profit is lehet

igy ez esetben mi a kerdes?

2022. márc. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!