Ehhez a géphez szerintetek már minden programot eredetiben vásároljak meg?
Kérdező: Ez a Te döntésed, de egy használt - az EU-n belül szabadon használható - Windows 10 licence a Hardveraprón kb. kevesebb mint 10000 Ft. Ez a gép árának kevesebb mint 1 %-a - annyit csak megér.
#1: "csak saját magam részére tervezek matricákat benne": Javaslom figyelmedbe az Inkscape ( [link] ) nevű ingyenes, nyílt forrású, multiplatform vektorgrafikai programot - egy próbát megér.
A szoftverrmek nem fogják hardveresen elrontani a gépet.
Az pedig alap hogy megkéred a boltot hogy tegyék rá a wint meg pár programot,mindent eredetiben.egy ilyen értékű gépnél ez alap.
Nem akarok rosszmájú lenni de aki majd 1,5 milláért vesz laptopot szerintem akkor szoftverekre is van rá való!
De amúgy ahogy a többiek is feljebb írták szíved jogod eldönteni, hogy mit is szeretnél de ha letöltöd a szoftvert semmi nem ront el a gépeden hardveresen én személy szerint úgy töltöm le az összeset és jelenleg nem vettem észre, hogy baj lenne belőle! :)
ha ugy ertetted az osszes uj AAA jatekot amivel jatszanal...
tobbe is kerulhetnek mint a gep ha egyszerre akarod mindet
viszont regi jatekokkal jatszani
ellenben ilyen gepnel felmerul aznhogy munkara is lesz
ott meg joval tobb profit is lehet
igy ez esetben mi a kerdes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!