Hogy lehet beállítani, hogy az az istenverte Windows Media Player melyik szinkront játssza le?
Kedves előző, te aztán rendkívül hasznos tanácsot adtál, inkább tartsd meg magadnak. Ha nem vagy megelégedve a Media Playerrel akkor inkább halgass. Kedves kérdező igaz kicsit furmányos a megoldás, de a következő.
Válts teljes képernyős módba (Alt+Enter)
Jobb klikk a filmre
A felbukkanó menüben menj a "hang és szinkronnyelvek" sorra.
Klikk az "alapértelmezés..." parancsra
Majd itt klikklej a Beszéd nyelve: sor alá és válaszd ki a neked megfelelő nyelvet.
Sajna csak teljes képernyős módban lehet előhívni.
Nekem is ez volt a gondom, hogy itt kerestem a megoldást.
Nálam a kulcsszó az "Alapértelmezett" volt, ugyanis hiába raktam teljes képernyőre a filmet, "hang és szinkronnyelvek" sor nem volt.
Akár kicsi a nézet akár nagy jobb egérnél olyan találunk, hogy "Dalszövegek és feliratok" legalábbis az én verziómnál... és itt jött az "Alapértelmezett"! Arra rámentem, és megjelent a beszéd nyelve, átállítottam magyarra, elindítottam újra a media playert, és magyar lett :) Remélem segít majd valakinek ez a megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!