Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan játszhatnám a cod4-et...

Hogyan játszhatnám a cod4-et interneten?

Figyelt kérdés

A call of duty 4-el szeretnék játszani interneten. Letöltöttem az Xfire programot, regisztráltam meg minden, de nem találja a játékot. Beléptem a játék multiplayer-es változatába és talált 1 csomó szervert. Rákattintok az egyikre, sötétség, és azt írja ki hogy: "Key code is use." Vagy vmi ilyesmit (nemtudom most mert fejből írtam) És nem tudok játszani..... mi lehet a baj?

(TUDOM HOGY VAN MÉG 1 ILYEN TOPIC ÉS MÁS KEY CODE KELL, DE NINCS LEÍRVA NORMÁLISAN. SZTEM CSAK KEY CODE-OKAT KÉREK. AKINEK MEGVAN EREDETIBE A JÁTÉK AZ ÍRJA LE A SAJÁT KEY CODE-JÁT FŐLEG.)

2008. dec. 16. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:

De most tényleg, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, nem kéne megvenni? (Ha sokat használod, mondjuk egy éven át, akkor kevesebb, mint havi 1000ft a költséged a programmal; mások ennek sokszorosát cigizik el havonta)

Te odaadnád egy ismeretlennek a kódodat annak tudatában, hogy ha ő bejelentkezik, akkor te már nem tudsz?

Nem érzed, hogy valami nincs rendben ezzel a kéréssel?

2008. dec. 23. 10:59
 2/2 A kérdező kommentje:

nem így gondoltam.... nem olyat.... hogy van egy felhasználód regizve... hanem egy játékbeli CD-kódot... ami a DVD-borító hátulján van... pl.: ilyesmit:

564DS-61SD1-987N4-TES5H-NE5C9

ILYESMIT...... NEM OLYAT AMILYENE TE GONDOLSZ... EZ LEHET UGYANOLYAN... NEM FOGNAK TÉGED ÚGY KIRUGNI... ÉRTED MÁR?

2008. dec. 25. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!