Hogyan játszhatnám a cod4-et interneten?
A call of duty 4-el szeretnék játszani interneten. Letöltöttem az Xfire programot, regisztráltam meg minden, de nem találja a játékot. Beléptem a játék multiplayer-es változatába és talált 1 csomó szervert. Rákattintok az egyikre, sötétség, és azt írja ki hogy: "Key code is use." Vagy vmi ilyesmit (nemtudom most mert fejből írtam) És nem tudok játszani..... mi lehet a baj?
(TUDOM HOGY VAN MÉG 1 ILYEN TOPIC ÉS MÁS KEY CODE KELL, DE NINCS LEÍRVA NORMÁLISAN. SZTEM CSAK KEY CODE-OKAT KÉREK. AKINEK MEGVAN EREDETIBE A JÁTÉK AZ ÍRJA LE A SAJÁT KEY CODE-JÁT FŐLEG.)
De most tényleg, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, nem kéne megvenni? (Ha sokat használod, mondjuk egy éven át, akkor kevesebb, mint havi 1000ft a költséged a programmal; mások ennek sokszorosát cigizik el havonta)
Te odaadnád egy ismeretlennek a kódodat annak tudatában, hogy ha ő bejelentkezik, akkor te már nem tudsz?
Nem érzed, hogy valami nincs rendben ezzel a kéréssel?
nem így gondoltam.... nem olyat.... hogy van egy felhasználód regizve... hanem egy játékbeli CD-kódot... ami a DVD-borító hátulján van... pl.: ilyesmit:
564DS-61SD1-987N4-TES5H-NE5C9
ILYESMIT...... NEM OLYAT AMILYENE TE GONDOLSZ... EZ LEHET UGYANOLYAN... NEM FOGNAK TÉGED ÚGY KIRUGNI... ÉRTED MÁR?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!