Hogyan tudok mp3 zenét lassítani torzulás nélkül?
ennek semmi értelme, mert ha már lassítod, akkor torzul is egyben a Sinus görbéd.
ezt úgy érik el, hogy a mintavételi pontok között növelik a szüneteket lejátszáskor
én még anak idején total commanderrel szórakoztam ezzel, utána már nero wave editorral
Ugyan nem értem ezt a görbét, de oké. :)
Arra kellene, hogy hallásra le tudjak venni egy zenét, csk túl gyors. :)
A Traktor DJ és a Virtual DJ program is tud úgy lassítani, gyorsítani, hogy ne változzon a hangmagasság. Ha a "Key" vagy hangjegy "♪" gombot bekapcsolod.
De azt tudnod kell, ehhez egy 4 magos processzor kell és egy profi hangkártya vagy DAC. Így a legkisebb a torzítás. És egyenletes lesz a tempó, különben nagyon zavaró lesz. A Latency (pl. 2 ms) késleltetés a legjobb beállítás. A DJ program beállításában keresd, és rakd a legkisebb MS-re. És ASIO4ALL programot is tegyél fel a Traktorhoz.
Pl. nekem nincs profi hangkártyám és csak 10 MS-re tudom állítani, de a 4 magos géppel már szinte tökéletesen tud szólni.
Én a Westbam - Bam Bam Bam (1994) Rave albumát akarom lelassítani 150 Bpm-ről 135-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!