Miért kezdi újra a letöltést a torrent mikor már befejezte ugyanazt és seedeli vissza és meg is tudom nyitni a filmet ?
Sokszor észrevettem már ,hogy ha valamit letöltök torrenten és mondjuk letölti akár 20 perc alatt az adott dolgot .Rengetegszer újraindul a letöltés ott a zöld vonal és irja hogy downloading .Persze az már hamarabb megmegy . DE MIÉRT ?? Mikor már letöltötte aztegyszer és seedeli vissza
sokszor egyébként pc bekapcsolás után is ujraindul ugyanannak a filmnek a letöltése,amit már letöltött . Vagy ez csak valami ellenőrzés ? vagy ki kellene törölnöm onnét valamit ? Torrent manager pro- t használok ,de néha az utorrenten is észrevettem ezt még régebben.
Kedves 3/3 szerinted az milyen folyamat ha gép bekapcsolásakor ujra és ujra irja ,hogy letöltés és zöldben van az egész és több napig ujra megy a letöltés , miután már azt a filmet meg is néztem és vissza is seedeltem 1500 szor . És nem kezdő torrentező vagyok !
Irtam az ncorenak és azt mondták hogy az a torrent amit használtam nem támogatott az ncore oldaláról ,hanem okásterres torrent ,és ők belinkeltek nekem olyan torrentet amit próbáljak ki hátha működik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!