Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Külön is lefagyhat?

Külön is lefagyhat?

Figyelt kérdés
windows 10nél az alul található ikonok lefagytak,egyik sem működött.az óráról vettem észre,hogy már kb félórája ugyanannyit mutat.közben minden oldal amit néztem közben működött..

2022. febr. 23. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint lefagyhat :D
2022. febr. 23. 19:53
 2/6 A kérdező kommentje:
rosszul tettem fel a kérdést:mi okozza?
2022. febr. 23. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
:) Sokminden okozhatja.Ha most volt először,csak indítsd újra a gépet.Sajnos a Windows sem tökéletes.Pár napig figyelgesd,ha előjön akkor megpróbálok majd segíteni. Okozhatja driver,vagy akár file rendszer hiba,és még 1000 dolog.
2022. febr. 23. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
előre is köszönöm/eddig ok/.
2022. febr. 24. 05:14
 5/6 A kérdező kommentje:
persze azt elfelejtettem,újra csak úgy tudtam indítani,hogy előtte szabálytalanul kikapcsoltam/a nyomógombbal/
2022. febr. 24. 07:11
 6/6 anonim válasza:
Ha az óra megáll, az tudtommal azért van, mert lemerült az elem (alaplapon van, ki lehet cserélni) vagy ha más is megállt, akkor szerintem nem ez a gond.
2022. márc. 5. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!