Egy 50 E Ft-os Windows10 mennyivel tud többet, mint egy 10 E Ft-os?
Az 50 ezresnek te vagy az első tulaja.
A 10 ezres olyan kulcs, amit kaptak egy gép mellé, vagy még vettek 100-at, és tovabbadnak belőle 20-at.
Mindketto eredeti, utóbbit csak EU-n belül lehet újra eladni.
Köszönöm a válaszokat.
Igazából csak azért lettem kíváncsi, mert vettem egy akciós (új) gépet, amihez jár Windows (mint kiderült, nem 10, hanem 11), és a bolt szerint ha külön vettem volna hozzá, akkor 50-be került volna. Ezért érdekelt, hogy tud-e ez a verzió valami pluszt.
Amúgy csak géphez kötött licensz, tehát a gép örök életére szól. (Alaplapot meg még valamit ismer fel telepítéskor, azt mondták.)
6# igen, nem is tudom, hogy a biosban vagy alaplapban de a kulcs be van ágyazva, így magától felismeri majd ha újra rakod
Érdekesek egyébként ezek az "olcsó" kulcsok, sokan mondják, hogy az sem teljesen legális, én ezen vagyok kiakadva, hogy akkor miért veszi meg más.
Mert a 3 ezer kevesebb mi t az 50 ezer.
Plusz, alapból nem legális a Microsoft szerint, viszont legális az EU törvényei szerint.
Mit kell ezen felakadni?
Az hadd legyen az én bajom.
A megmaradt tízezreket költöm másra, és nem csak Windows létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!