Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ismeri fel a winamp?

Miért nem ismeri fel a winamp?

Figyelt kérdés
Eddig az összes mp3-at lejátszott nekem a Winamp. De most Youtube-ról töltöttem le zenéket, átkonvertáltam mp3 ra egy neten található konverter oldalon. Haverom gépéről lettek letöltve,az ő gépe simán lejátszotta a letöltött anyagokat a Groove music programmal. Pendrivera áttetük az én gépemre de nálam a Winamp nem akarja lejátszani. Elindítom, és az albumon az összes szám 0:00 másodpercig tart. Aztán ezen kívül küldött még zenéket, azzal meg az a bajom hogy egyenként lejátsza a winamp, de nincs olyan az egér-jobbgomb menüben hogy sorbaállítás winampban, csak egyenként lehet lejátszani. Pedig a gépem tele van zenével, azokkal nem csinálja ezt. Szóval ez a két problémám lenne, remélem választ kapok rá hogy miért csinálhatja ezt?
2022. febr. 22. 21:38
 1/1 anonim válasza:
Én szerintem az egyik mp3 az valójában csak egy lejátszási lista, és mivel nincsenek a gépen a hozzá tartozó zenék, mindegyik zene 0-át mutat. A másik, meg hogy ebből kifolyólag biztosan azt hitted hogy pár zenét a listába lehet tenni (pedig mint azt láthatod, ez nem így van) Ezért a harmadik amit meg kéne nézni, hogy a WinAMP-on belül mi van beállítások\Fájltípusok menüpont alatt, és hogy be van-e egyáltalán jelölve az, hogy "fájlra való dupla kattintáskor felvétel a listára".
2022. febr. 22. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!