Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Használjátok a Nvidia Geforce...

Használjátok a Nvidia Geforce Experimence appot?

Figyelt kérdés
Nem konkrét játék optimalizálásra gondolok, hanem pl ezen keresztül frissíteni az illesztő programot vagy ilyesmi
2022. febr. 20. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte használtam, amióta regisztrációt akar rámerőszakolni nem (Winbe se lépek be MS accounttal).
2022. febr. 20. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
1# ez a bajom nekem is, idáig tűrtem, de a múltkor nagyon sokat szívatott,mire beléptem, mert ugye nem elég neki egy átlag jelszó és ennek külön jelszót használok amit elfelejtettem.
2022. febr. 20. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, driver frissítést nem nagy ügy letölteni és telepíteni, a játékokat meg beállítom magam.
2022. febr. 20. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Soha nem használtam.Ilyen sallangokat alapba fel sem teszek soha a gépre.A kérdés értelmét viszont nem tudom hova tenni.De biztos csak beszélgetni akart a kérdező.
2022. febr. 20. 12:13
 5/5 A kérdező kommentje:
4# Sajnálom ha nem értetted meg, a lényeg az volt, hogy "lehet-e élni enélkül a szar program nélkül" és hála a válaszoknak kiderült, hogy lehet.
2022. febr. 20. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!