Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit gondoltok, késő elkezdeni...

Mit gondoltok, késő elkezdeni infót tanulni? 21/f

Figyelt kérdés

2 éve érettsigiztem, kitanultam egy szakmát viszont úgy érzem szeretnék újra kezdeni tanulni.

Elkezdett érdekelni az informatika világa. szúrópróbaszerűen be is jelöltem egy gazdasagi infó szakot. Viszont én ezt nagyon nagyon alacsony szinten tanultam az összes iskolában, szövegszerkesztésen kívül semmit az ég világon nem tanultunk, nem nagyon érdekelte a tanárokat se .

A kérdésem: ha keresnék egy tanárt, és nekifekszek, szerintetek szeptemberig fel tudna engem készíteni hogy meglegyen a tudásom hogy az egyetemre való kezdő tudásom meglegyen? Szeptemberig van 6 hónap. Mit gondoltok?

2022. febr. 17. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Háát.. ha istenesen odateszed magad, akkor elég lehet.

Viszont: érettségizned nem kellett informatikából? Csak mert úgy tudom, gazd.infó szakon követelmény.

2022. febr. 17. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Az egyetemen mindent kezdő szintről tanítanak, nem szükséges előzetes tudás. Bár ha előtte tanultál programozást, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz.
2022. febr. 17. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem késő, csak oda kell magad tenni rendesen! ;)
2022. febr. 17. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!