Mi baja van a uTorrentnek?
Figyelt kérdés
A laptomról ma eltűnt a uTorrent, megpróbáltam újratelepíteni ezt a verziót: [link]
De nem engedi, mielőtt letöltené alul kiírja hogy meghiúsult, elégtelen engedély... Milyen engedély? Ez az én laptopom. xd
2022. febr. 16. 19:46
1/12 anonim válasza:
Hagyd azt a programot, tele van hirdetessel meg nagon lassitja a gepet. En qbittorrentet hasznalok mar 3 eve, es nincsen vele soha semmi gond.
2/12 anonim válasza:
Amugy ha mindenkeppen a utorrent kell es nem a qbittorrent vagy a Vaze,
Jobb klikk a telepitore>inditas rendszergazdakent
3/12 A kérdező kommentje:
#2-ezt a lehetőséget nem veti fel. Letöltöm, és mikor letöltődne azt írja amit mondtam attól fogva nem is engedi hogy lehetőségre kattintsak.
2022. febr. 16. 19:57
4/12 A kérdező kommentje:
Megengedte letölteni, de hibaüzenetet ír: A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
2022. febr. 16. 20:00
5/12 anonim válasza:
Allitsd at a letoltes mappajat, vagy nezd meg hogy nincsen-e tele a hattertarad. Probald meg a bongeszodet rendszergazdakent elinditani/ ctr+shift+esc allitsd le a bomgeszodet, majd inditsd ujra azt rendszergazdakent
6/12 anonim válasza:
De miért nem hagyod tényleg, utorrent már egyáltalán nem ajánlott kategória.
7/12 A kérdező kommentje:
Megszoktam ezt szeretem, ez vált be. Várnék még tippeket skacok.
2022. febr. 17. 08:03
8/12 anonim válasza:
Hova mented le hogy nincs hozzáférésed?
9/12 A kérdező kommentje:
Rendesen letöltöm a fájlkezelőbe, Google Chrome keresővel. De nemrég frissítettem Win11-re.
2022. febr. 17. 08:37
10/12 anonim válasza:
Fájlkezelő nem egy hely, Google Chrome pedig nem kereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!