Mi a baj? Minecraft.
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi lehet a baj mert az elején nagyon jól ment a tört Minecraft, szerveren. Aztán elmentem egy pár órára és utána már 0 fpsem volt. Mi lehet a baj?2022. febr. 13. 12:00
2/9 anonim válasza:
Tört minecraft-tól, ne várj csodát.
4/9 anonim válasza:
nem a crack a baj, nekem évekig tökéletesen ment (de tavaly megvettem)
shiginimát meg TLaunchert használtam
5/9 A kérdező kommentje:
De nem lehet túlterhelt ketten voltunk rajta. És nem a tört a baj mert eddig szépen ment
2022. febr. 13. 14:27
6/9 anonim válasza:
vannak benne modok, resource pack-ek?
mennyire van beállítva a RAM használat? (azt a java argumentum formájában a launcher adott profilja alatt kell beállítnai)
saját gépről fut a szerver?
mekkora, hány ms a ping?
otthoni routerről általában nem megy, mert nagy FELtöltési sebesség kell hozzá, VPS-sel futtatható máshonnan a szerver, de az pénz, vagy Aternossal ingyen hosztingolható.
singleplayerben mennyi az fps? ha ott is alacsony, akkor nem feltétlenül a szerverrel kapcsolatos (fentebb írt) dolgok a baj
7/9 anonim válasza:
Nincs egy szaros 10eses megvenni a játékot baszki?
8/9 anonim válasza:
2# Tlauncher hallotál róla a olyan stabilan fut rajta a játék mint a forint (rossz példa special 400 az euró de ez most mellékes) annyi a lényeg ha leszeded valami vírusos sz@r torrentoldalról akkor tényleg nem lehet mást várni viszont a tlauncher a mojang által elfogadott magyarul azon nem kéne laggolnia így
9/9 anonim válasza:
7# nincs egy sz@ros életed hogy itt beszéled a f@szsägaid és ha nincs neki akkor mi van bele se gomdoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!