Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a baj? Minecraft.

Mi a baj? Minecraft.

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi lehet a baj mert az elején nagyon jól ment a tört Minecraft, szerveren. Aztán elmentem egy pár órára és utána már 0 fpsem volt. Mi lehet a baj?

2022. febr. 13. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerveren volt 0 fps?

Leterhelt

2022. febr. 13. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Tört minecraft-tól, ne várj csodát.
2022. febr. 13. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Meg kell venni
2022. febr. 13. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

nem a crack a baj, nekem évekig tökéletesen ment (de tavaly megvettem)

shiginimát meg TLaunchert használtam

2022. febr. 13. 13:59
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem lehet túlterhelt ketten voltunk rajta. És nem a tört a baj mert eddig szépen ment
2022. febr. 13. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:

vannak benne modok, resource pack-ek?

mennyire van beállítva a RAM használat? (azt a java argumentum formájában a launcher adott profilja alatt kell beállítnai)

saját gépről fut a szerver?

mekkora, hány ms a ping?

otthoni routerről általában nem megy, mert nagy FELtöltési sebesség kell hozzá, VPS-sel futtatható máshonnan a szerver, de az pénz, vagy Aternossal ingyen hosztingolható.

singleplayerben mennyi az fps? ha ott is alacsony, akkor nem feltétlenül a szerverrel kapcsolatos (fentebb írt) dolgok a baj

2022. febr. 13. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nincs egy szaros 10eses megvenni a játékot baszki?
2022. febr. 13. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
2# Tlauncher hallotál róla a olyan stabilan fut rajta a játék mint a forint (rossz példa special 400 az euró de ez most mellékes) annyi a lényeg ha leszeded valami vírusos sz@r torrentoldalról akkor tényleg nem lehet mást várni viszont a tlauncher a mojang által elfogadott magyarul azon nem kéne laggolnia így
2022. márc. 13. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
7# nincs egy sz@ros életed hogy itt beszéled a f@szsägaid és ha nincs neki akkor mi van bele se gomdoltál?
2022. márc. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!