Ha a GTA 5-tel játszom és utána kilépek a windows-ba, a képernyőkímélő nem működik. Mi a megoldás erre a problémára?
Figyelt kérdés
Ha a rejtett ikonoknál kilépek a steam-ből, akkor sem kapcsol be a képernyőkímélő, csak ha újraindítom a gépet, akkor javul meg. De nem szeretem túl gyakran újraindítgatni.2022. febr. 10. 15:12
1/4 anonim válasza:
Feladatkezelőt nyidf meg, a háttérben nem fut tovább a GTA V, nekem valamiért mindig ott kell leállítani, kilépni kilép, de a háttérben fut tovább.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet! Meló után fogok játszani, akkor kipróbálom.
2022. febr. 11. 08:53
3/4 anonim válasza:
Oksi, írd majd meg, hogy ott futott-e tovább. Ennek az okát ímúgy én se tudom pedig régebben még itt is kérdeztem, hogy miért amrad ott a folyamatok között, de nem jött rű válasz, arra viszont pont elég, hogy mivel terheli a gépet, így nem fog a képernyőkímélő sem bejönni mivel a gép úgy érzi hogy használva van.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem futott ott tovább. De a jövőben ezt is figyelni fogom. Viszont a problémát sikerült úgy megoldani, hogy átállítottam a képernyőkímélő várakozását több időre, rányomtam, hogy "alkalmaz", aztán visszaállítottam az eredetire és ismét "alkalmaz".
2022. febr. 11. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!