Windows 11 hangerő állítás billentyűzettel?
Nem, nem laptop, nincs dedikált billentyű... csak egy sima Trust billentyűzetem van. Van valami billentyű kombináció a hangerő állításra?
Tudom Win+A és ott, de én nem akarom még az egeret sem megfogni...
Nincs Fn gomb. Ez egy sima 101 gombos teszkós Trust billentyűzet. Nincs rtajta semmiféle Fn, vagy más dedikált gomb.
Találtam egy megoldást: sndvol progit be kell tenni a tálcára amit aztán WIN+1, vagy +2, vagy ahányadik helyre raktad a Start menütől meg lehet nyitni. Aztán itt a page up/down, vagy a nyílbillentyűkkel lehet állítani a hangot. Home és End gombok meg némít és max hangerő között állítják a hangot. Aztán Esc-el be lehet zárni.
"De attól még a kérdező nem írta meg, hogy eddig mit használt"
Macintoisht használok, de most vettem egy win-es gépet is játszani. Meg megtetszett a win11 is. Hihhhhetetlen mennyire fejletlen és inkonzisztens még mindig ez a rendszer.... Bár kétség kívül nagyon sokat fejlődött. Utoljára az XP-t használtam huzamosabb ideig.
A hangszóróba mindkét gép be van kötve és ezért kell a bill komb hogy ne kelljen állandóan a hangszóró távirányítóját keresni :D Nem veszek komolyabb billt, mert kontrollerrel játszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!