Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 11 hangerő állítás...

Windows 11 hangerő állítás billentyűzettel?

Figyelt kérdés

Nem, nem laptop, nincs dedikált billentyű... csak egy sima Trust billentyűzetem van. Van valami billentyű kombináció a hangerő állításra?

Tudom Win+A és ott, de én nem akarom még az egeret sem megfogni...

2022. febr. 10. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Gépházban keress rá, vannak-e gyorsbillentyűk
2022. febr. 10. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy Win10-en is működött ugyanaz a billentyűzet. Nekem Fn + F8–F10.
2022. febr. 10. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbb egyszerű billentyűzeten nincs fn gomb, nagyjából csak laptopon divat
2022. febr. 10. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:
#3, nekem rendes billentyűzeten van. De attól még a kérdező nem írta meg, hogy eddig mit használt.
2022. febr. 10. 00:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Nincs Fn gomb. Ez egy sima 101 gombos teszkós Trust billentyűzet. Nincs rtajta semmiféle Fn, vagy más dedikált gomb.

Találtam egy megoldást: sndvol progit be kell tenni a tálcára amit aztán WIN+1, vagy +2, vagy ahányadik helyre raktad a Start menütől meg lehet nyitni. Aztán itt a page up/down, vagy a nyílbillentyűkkel lehet állítani a hangot. Home és End gombok meg némít és max hangerő között állítják a hangot. Aztán Esc-el be lehet zárni.

"De attól még a kérdező nem írta meg, hogy eddig mit használt"

Macintoisht használok, de most vettem egy win-es gépet is játszani. Meg megtetszett a win11 is. Hihhhhetetlen mennyire fejletlen és inkonzisztens még mindig ez a rendszer.... Bár kétség kívül nagyon sokat fejlődött. Utoljára az XP-t használtam huzamosabb ideig.

A hangszóróba mindkét gép be van kötve és ezért kell a bill komb hogy ne kelljen állandóan a hangszóró távirányítóját keresni :D Nem veszek komolyabb billt, mert kontrollerrel játszom.

2022. febr. 10. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!