Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Vegas-nak melyik verziója a...

A Vegas-nak melyik verziója a legeslegjobb?

Figyelt kérdés

Van ez a vágóprogram, a Vegas, v Vegss Pro, és most volna sokféle változata, olyan 2010-12 óta, egészen a 19-es verzióig. Melyik a legjobb, és egyben legegyszerűbb is, főleg amihez nem kell i7-es proci, se nem terheli le teljesen a gépet?

Én régebben Premiereztem, de ahhoz volt egy külön gép amiben volt egy többmilliós videókártya is... na az jó volt, szerettem.

De most egyenlőre annyi lenne, hogy zenei alappal képek jönnének elő, és néhol szöveg jelenne meg.

Ezt melyik Vegas tudja a legkönnyebben megvalósítani? (Egy nem bika géppel?)

2022. febr. 9. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én a sony vegas pro 15-öt használom.

mellé egy amd athlon 3 ghz-es proci van a gépben 8 gb ram és egy gyengécske vga, 5 perces eléggé részletes videó olyan 15-20 perc. De abban már sok minden van. de ez csak HD 720,

2022. febr. 9. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
19, sokkal gyorsabb lett a render és rengeteg uj funkcioval bővült egyszerüen imádom nagyon stabil
2022. júl. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!