Miért cseréli fel a színeket a geforce now-on?
Figyelt kérdés
sziasztok. a laptopom nem valami erős játékokra de az internetünk igen. ezért gondoltam kipróbálom ezt a geforce now nevezetű programot vagy alkalmazást amin konkrétan a felhőn tudok játszani jó fps-el és a laptopot se terheli mert nem az én laptopomon fut a játék. már egy hónapja használom ezt elő is fizettem hogy ne kelljen várni de mióta használom felcseréli a kék sárga piros színeket és nem tudom miért. a laptoppal nincs baj mert youtube videókon jók a színek meg mindenhol csak itt nem. egyszer valahogy sikerült megoldani de nem tudom hogy mit csináltam ha én csináltam valamit de minden esetre jók voltak a színek ez tegnap történt. ma ugyanúgy nem jók és nagyon rondán néz ki a játék és zavaró. mit tegyek?2022. febr. 4. 11:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!