Miért írja ki az MSN, hogy beléptem egy másik komputeren, és jelentkezzek be újra?
Valószinűleg ráklikkeltél a "valaki" által megmutatni szánt képekre, ami egy vírus volt, és megszerezte az MSN jelszavadat. Változtasd meg a jelszót a
[link] címen. Bejelentkezel rendesen az MSN címeddel és jelszavaddal és lesz egy jelszó módosítása. Magyarnak kéne lennie, ha magyar böngészőt használsz. Lehet, hogy csak Internet Explorerrel működik!
Egyszer ráklikkeltem,de aztán csináltam vírusirtást+megváltoztattam a jelszavam,én úgy emlékszem azóta nem klikkeltel rá olyasmire.
Egyébként ha megszerzik a jelszavam,akkor mi baj lesz?
ÚÚÚÚ, tapétázó csalók:D Veszélyes fajta :)
Amúgy tényleg kicsi az esélye, hogy valaki visszaélés céljából szerezte meg a jelszavad-felhasználóneved. Mert hát mit lehet ezekkel visszaélni? Max a nevedben szexuális utalásokat tenni a kedves ismerőseidnek, ez pedig nem nagy biznisz, lássuk be. (Aki ennyire gyerekes dolgokon töri a fejét, az pedig többnyire nem elég képzett az ilyenhez.)
Ahogy az előttem szólók is írták, ezek programok, amik, véletlenszerűen reklámokat küldözgetnek a kontaktjaidnak., akik csak annyit érzéklenek ebből, hogy hirtelen kapnak tőled valami linket, vagy idétlen reklámszöveget, egy msn ablakban, és ennyi. sokkal inkább zavaró, mint veszélyes. Mielőbbi gépátnézés, és jelszóváltás ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!