Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért írja ki az MSN, hogy...

Miért írja ki az MSN, hogy beléptem egy másik komputeren, és jelentkezzek be újra?

Figyelt kérdés
Természetesen ez akkor történik meg,mikor be vagyok jelentkezve,és kijelentkezik magától.
2008. dec. 15. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Valószinűleg ráklikkeltél a "valaki" által megmutatni szánt képekre, ami egy vírus volt, és megszerezte az MSN jelszavadat. Változtasd meg a jelszót a

[link] címen. Bejelentkezel rendesen az MSN címeddel és jelszavaddal és lesz egy jelszó módosítása. Magyarnak kéne lennie, ha magyar böngészőt használsz. Lehet, hogy csak Internet Explorerrel működik!

2008. dec. 15. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyszer ráklikkeltem,de aztán csináltam vírusirtást+megváltoztattam a jelszavam,én úgy emlékszem azóta nem klikkeltel rá olyasmire.

Egyébként ha megszerzik a jelszavam,akkor mi baj lesz?

2008. dec. 15. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
hát jelen esetben nem konkrét személyek szerzik meg a jelszavad, szal nem kell arra készülnöd, hogy vki a nevedben írogat másoknak, inkább reklámokat küldesz tovább akaratlanul. Nem is értem a kérdésed: vajon mi történhet ha megszerzk a jelszavad... biztos kinyomtatják és kitapétázzák vele a falat.
2008. dec. 15. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,pont arra gondoltam,hogy kitapétázza valaki a lakását,és ezért is tettem fel a kérdést. Köszi,hogy megerősítettél a hitemben.
2008. dec. 15. 20:55
 5/5 Hintalow ***** válasza:

ÚÚÚÚ, tapétázó csalók:D Veszélyes fajta :)

Amúgy tényleg kicsi az esélye, hogy valaki visszaélés céljából szerezte meg a jelszavad-felhasználóneved. Mert hát mit lehet ezekkel visszaélni? Max a nevedben szexuális utalásokat tenni a kedves ismerőseidnek, ez pedig nem nagy biznisz, lássuk be. (Aki ennyire gyerekes dolgokon töri a fejét, az pedig többnyire nem elég képzett az ilyenhez.)

Ahogy az előttem szólók is írták, ezek programok, amik, véletlenszerűen reklámokat küldözgetnek a kontaktjaidnak., akik csak annyit érzéklenek ebből, hogy hirtelen kapnak tőled valami linket, vagy idétlen reklámszöveget, egy msn ablakban, és ennyi. sokkal inkább zavaró, mint veszélyes. Mielőbbi gépátnézés, és jelszóváltás ajánlott.

2008. dec. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!