Win 8-at vagy win10-hez javasoltok ehhez rendszernek: i5-2410M 2,3 GHZ 4 GB RAM És elfut 80 Gigás hdd-n a rendszer vagy több kell? Az Excel lesz még rá es Csak editor hasznalat lesz valamint minimális netezés (mail olvasás, böngészés)
Figyelt kérdés
2022. febr. 4. 07:58
A kérdező szavazást indított:
Win8
Win10
Win7
Win11
Linux
7 szavazat
1/11 anonim válasza:
Win 10 de legyen benne ssd . 120 As több mint elég.
És élvezheto lesz,
2/11 A kérdező kommentje:
Annelkul belassul az Excel vagy a gmail vagy a weblap?
2022. febr. 4. 08:15
3/11 anonim válasza:
Nem az Excel ugyanolyan gyors lesz de ha frissít akkor 3-5 óran át nehéz lesz használni :)
4/11 anonim válasza:
Meg a fél órás bekapcsolás unalmas :) 20 másodperc jobb
5/11 A kérdező kommentje:
Ez a 3-5 és fél óra tényleg ennyi lenne vagy csak túlzás? Elfelejtettem hozzairni hogy 80 giga hdd azt hittem nem számít mert elférnek rá ezek...
2022. febr. 4. 09:35
7/11 A kérdező kommentje:
És az hogy lehet hogy régen SSD előtt hddvel nem volt ennyire lassú. A win7 és még az xp kevesebbet dolgozott frissiteskor és bekapcsolás kor?
2022. febr. 4. 10:20
8/11 anonim válasza:
Mondjuk win95-el is kipróbálhatod. Egész gyorsnak fogod találni a leglassabb HDD-n is.
9/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom 8 alatt nem biztonsagos. 8 és 10 közül melyik a gyorsabb? Kipróbálni ki tudom és utána még mindig vehetek ssd-t ha nem tetszik. Amúgy jelenleg win7 van rajta hddvel S aránylag használható csak nem biztonságos ugye. Annál lényegesen lassabb lesz a 8 vagy 10?
2022. febr. 4. 10:35
10/11 anonim válasza:
A win8 már évek óta nem támogatott, a win8.1 már csak idén támogatott, jövőre már ne számíts rá. Így marad a win10...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!