IMovie alkalmazásból szeretnék egy általam vágott filmet exportálni. De elvileg nincs hely az iPaden. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Egy olyan filmet szeretnék exportálni amely kb 18 GB. Az iPadem 64 GB-os és a beállításokban azt írja, hogy van még hely bőven. És mivel a biztonsági mentés be van kapcsolva, így a felhőben tárolja. Szerkesztéshez le tudom tölteni, megosztani viszont nem engedi sem AirDroppal sem a fotókba vagy a fájlokba való mentést nem tudom véghezvinni, mert nincs hely. Már többször csináltam teljes újrarakást az Ipaden de nem engedi. Szóval a biztonsági mentés révén fent van a felhőben szóval le lehet tölteni esetleg másik eszközre onnan? Vagy mit lehet ekkor tenni?2022. febr. 2. 15:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!