Mely programokkal lehet képeket, videókat, fájlokat tömegesen ellenőrizni, hogy nem tartalmaznak-e vírust, kém programot?
Anno kikapcsoltam és azóta több ezer képet töltöttem le és több száz videót, a gépem pedig már igen lassú - persze újratelepítést is igényelne.
Nem tudom, hogy visszamenőleg tudná-e ellenőrizni. Valamint külső winchesteren vannak a 95%-uk és nem tudom, hogy azt alapjáraton ellenőrizné-e.
hat ellenorizteted...
kulsot is letudod vele
amugy magukban a kepek, videok, hangok nem szoktak virus tevekenyseget folytatni hisz nem futathatoak, kell mellejuk kulon egy futo virus is ha ezek tartalmaznak kartekony kodot is
amugy tobb info nem artana geprol
inkabb erdemes egy ccleanret rakuldened
automatikusan futo progikat kilonod mindent
defender az fuggetlen ettol azt te loted ki kitudja miert...
ha nem Pentium 4 koruli a geped akkor ertelmetlen volt
egy Core vagy ujabb geppel
egy modern geppel meg foleg
ott valami mas kell haterben legyen vagy telenyomtad progikkal is, vagy szabadhely alig van
vagy hardveresen sincs mar rendbe
kitakaritas, ujrapasztazas
ja es hat...
azt tudod ugye hogyha sok szaz GB rol vagy TB okrol van szo...
hat az jo sokaig fog eltartani...
igazan mennyire lesz ertelme? Kivarnod
ha van turelmed hozza
teljes scan helyett inkabb az alapot kellene futatni amikor direkt virusok utan kutat nem pedig minden fajlt egyesevel vegignez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!