Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program amivel...

Létezik olyan program amivel bele tudok nyúlni a képernyő felbontásba?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok hogy valamilyen program segítségével meg tudom e azt oldani hogy a számítógép képernyőjén Több ablaknak tudjak helyet adni amikor azokat megnyitom egyszerre. Mert most hiába kicsinyítem le az ablakot amennyire csak tudom ,így is túl kevés az amit megtudok nyitni ,mert nem tudom jobban lekicsinyíteni őket.

A segítséget előre is köszönöm

2022. jan. 29. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg van arra lehetőség, hogy a megjelést nagyítsd vagy kicsinyítsd. Linuxon pl be tudom állítani, hogy mindent 1,5x-es nagyításban van 0,5x -os nagyításban akarom látni (ergó tudom kicsinyíteni is.). Úgy tudom a windows is tud ilyet. Szerintem valahol a képernyőbeállításoknál lesz..
2022. jan. 29. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
A windows 10-ben csak nagyobbra lehet állítani. 100%, 125%, 150%, 170%. Vagy nagyobb monitor kell, vagy több.
2022. jan. 29. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
A kijelzőknek fizikai korlátjai vannak, adott a pixelméret, ezen nem tudsz változtatni.
2022. jan. 29. 16:13
 4/5 anonim ***** válasza:

#2, #3 Persze, de szoftveresen megoldható (lenne) a kicsinyítés is. (épp úgy ahogy böngészőben meg is van oldva)

Meg mint mondtam, linux esetén ez gond nélkül megy. A probléma csak annyi, hogy a kisebb méret az homályos (néha nehezen olvasható) feliratokat eredményez. Azt hittem a GUI-ról híres windowsban is megoldották már ezt...

2022. jan. 29. 16:19
 5/5 anonim válasza:

[link]

Ezzel olyat lehet, hogy egymás mellé pakolgatod az ablakokat amennyit csak akarsz és úgy növekszik a képernyő területe is. Persze csak annyi látszik majd, amennyi eddig is, de az egeret a képrenyő széléhez mozgatva nem áll meg, hanem tovább gördül azok felé az ablakok felé, amelyeket oda tettél. Amúgy meg linuxon van olyan, hogy munkaterületek és egérgörgővel tudsz váltani közöttük. MIndegyiket telepakolod úgy ahogy akarod, aztán amelyik kell, arra átgörgetsz. Én nekem is 1280as monitorm van és nem zavar, de nem használok munkaterületeket se és ezt a kiterjesztő szoftvert sem.

2022. febr. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!