Hol találok korlátlan youtube letöltő programot, pc-re?
A youtube-dl egy kicsit elavult. Helyette van az egyik fork-ja a yt-dlp.
Van benne korhatár megkerülő is. Én ezt használom bár a kérdezőnek szerintem ez magas szintű. Ezek a programok elsősorban arra vannak, hogy te a nyers videót töltsd le YT-ról. Vagyis a lehető legmagasabb minőségben szerezz be egy videót. A probléma az, hogy a YouTube videó és audió kodekje a legtöbb esetben VP9 és Opus vagy minőségibb videóknál AV1. Ez néhány gagyibb lejátszóban okozhat problémát. De egyébként már ezeket is nagyon sok eszköz támogatja.
#ezért van az ffmpeg :)
Amúgy linux alatt tök egyszerű használni. (Én nem ismertem ezt a fork-ot, de köszi, kipróbálom.)
Nálam úgy ment régen, hogy összeállítottam youtubeon a lejátszási listát és egy előre felparaméterezett shell script letöltötte az összeset a legjobb hangminőségben és átkonvertálta mp3-ba (magas bitrátával). Ja meg persze beírta a metaadatokat is.
Ma már nem nagyon bohóckodok ezzel mert youtube prémium mellett igazából értelmét vesztette. Csak akkor használom ha teljes videót is le akarok tölteni gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!