Jobb a Windows 11 mint a 10? Ha igen akkor miért?
10:
Nyilván ha nagyon akarnám, megoldanám. A lényeg, hogs van egy beépített Teams, azzal nem lehet iskolai accounthoz csatlakozni, mert eleve csak központi accountot kezel, ott viszont nem tudok work/school accountot hozzáadni, mert ahhoz más jogoslultság kellene. Edge-ben szintén nem megy, mert oda is ráerőszakolja a fő accountot. Amit lehet csinálni, hogy telepítek egy másik Teams-t, az viszont nalam dll káoszba fordult, mondom ha nagyon kaarom, megoldom, de nekem erre nincs időm.
Szvsz a Microsoft egy olyan játékot játszik, hogy kiadott élesbe egy félkész rendszert, és önkéntes tesztelőnek nézi a usereket. Én ebben a játékban nem veszek részt, majd ha kijabítják a gyermekbetegségeit a rendszernek, akkor váltokm
én még nem észleltem teljesítményproblémákat, csak ritkán, de az inkább a RAM zabáló programok (pl. Chrome) miatt van.
Október óta van 11-esem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!