Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az miért van hogy a facebook...

Az miért van hogy a facebook csoportnál jóváhagyom a jelentkezést, de nem tudnak csatlakozni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 24. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy Facebook bug a sok közül. Az utóbbi években nagyon visszaélnek a monopolhelyzetükkel és az emberek fb-függőségével, ezért egyre több a bug, és senki nem javítja őket.
2022. jan. 25. 08:04
 2/5 A kérdező kommentje:
De ez több embert is érint, nekem pl több csoportban is több éves adminisztrátori munkám van, vagy az hogy egyáltalán összehoztam 60+ezer fős csoportokat, most meg egyszerűen nem látom a tagokat az egyikbe pl. A másikhoz meg nem bírnak csatlakozni.stb stb..
2022. jan. 26. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindez nem érdekli őket.
2022. jan. 26. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ez tényleg globális probléma, amióta ez a Meta -s szrság óta van ez. Nem tudom miért szórakoznak a csoportokkal, én nem tartom ezt valami korrekt dolognak.

Nagyon sok ember, köztük én is minőségi csoportokat csonàltunk, moderáltunk, stb, stb..

És több évről beszélek.

Rengeteg időről. Amit nem sajnáltam, és gondolom más sem.

Én hobbiból, szeretettel csinállok rajongói csoportokat, de most valamelyik megy, valamelyik nem.

Olyan is volt már hogy "valaki" előre jóváhagyta egy tagnak a posztolást, holott én vagyok az egyetlen admin és én nem hagytam jóvá..

Lehet kibszásból csinálják ezt, mert amióta kitalálták azt is, hogy instant csatlakozhatnak az emberek a nyílt csoportokba, rengetegen privátra váltottunk.

2022. jan. 27. 00:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Csinálunk*
2022. jan. 27. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!