Miért nem enged hirdetni az Instagram?
Sziasztok! Ez egy kicsit hosszú lesz, de jó lenne ha valaki tudna segíteni!
Van egy instagram oldalam ahol szeretnék hirdetni, a kiemelést már csináltam párszor, szeretném most is, viszont amikor rámegyek akkor azt írja hogy hibatörtént, próbáljam meg később... Ezt a képeknél és a storyknál meg azt hogy az ő hibájukból adódóan most nem tudok hirdetni. Na most én gyanítom hogy köze lehet ennek a Facebookhoz, hiszen én hozzákapcsoltam a régi fbhez az oldalt, amit azóta letiltottak, és ezért csináltam egy újat amihez szintén hozzáadtam (azóta írja ezt a nem sikerült dolgot), viszont ott kaptam egy emailt hogy "Az Facebook-fiókod hirdetési tevékenységét biztonsági okokból korlátoztuk" és hogy küldjem el a személyim aztán feloldják. Ezt dec. elején küldték, én most januárban vettem észre, de amint észrevettem már küldtem is, azóta semmi.. Ez kb 1-1.5hete volt. Most jelenleg megpróbáltam azt is hogy megszüntettem az amúgy sem erős összekapcsolást (valamiért mindig azt kérte hogy erősítsem meg instán de amikor beléptem nem történt semmi csak beadta a rendes oldalt) viszont így sem jó :( Természetesen support nincs a fb-nél, hisz minek, így már nem tudok máshova fordulni :/ Esetleg valakinek volt már hasonló, vagy tudja hogy hogyan lehetne ezt orvosolni? Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!