Miért nem megy az új gépemen a minecraft?
Figyelt kérdés
Kaptam egy új gépet és már korábról meg lett véve a minecraft és nekem már microsoft accontal kell bejelentkezni de amikor rányomok arra hogy bejelentkezés microsoft accountal akkor kidob és nem ír ki semmit miért?2022. jan. 22. 12:13
11/17 A kérdező kommentje:
De nemtudok bejelentkezni mert már microsoftal kell
2022. jan. 22. 13:45
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem am a javával lesz valami
2022. jan. 22. 14:04
13/17 anonim válasza:
én sajnos ehhez buta vagyok, annyit tudunk tenni hogy utána nézünk vagy megvárunk valakit aki tudja
14/17 Közveszélyes Kontár válasza:
MS nem szeretne ha jatszanal vele ezert elrontotta belepest
15/17 anonim válasza:
Java 17-tel próbáld...
és a Java Runtime beállításnál a 17-es java javaw.exe-t futtassa (launcher profilban lehet állítani)
Win11-en ez segített ki
16/17 Gofrisütő válasza:
Ne! Nem 17 kell. A mojang mindig stabilabb Java verziókat használ, amit nem kell cserélgetni. Eddig a Java 8at, 1.18ban pedig Java 16ot használ.
Mellesleg ha microsoftos, vagy mojangos accaunttal vetted meg? Ha legalább tudod, milyen email címet használtál a vásárláshoz, és a jelszót is, akkor próbálj meg bejelentkezni mind mojang és microsoft bejelentkezésbe, az egyik csak működik.
17/17 anonim válasza:
A mojang fiókot meg migráld a microsoftba, mert azt már évek óta kérik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!